• Po-St 10:00-18:00
  • +420 723 650 004

Ochrana osobních údajů



Odesláním formuláře uděluji souhlas firmě Hetvoor, se sídlem Okružní 781, Praha - Nehvizdy, PSČ 250 81 (dále jen "správce"), aby v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "Nařízení") a souvisejícími právními předpisy, zpracovávala manuálně i automatizovaně v elektronické formě mnou poskytnuté osobní údaje (jméno a příjmení, telefon, email).

Správce bude na základě tohoto souhlasu zpracovávat výše uvedené osobní údaje za účelem zasílání marketingových obchodních sdělení a zpětným reakcím na žádosti z formulářů

Získané osobní údaje, správce nehodlá poskytnout žádné fyzické nebo právnické osobě, orgánu veřejné moci ani jinému subjektu či třetím osobám. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci. Kontaktní údaje (e-mailová adresa a telefonní číslo) budou použity k zasílání obchodních sdělení prostřednictvím externích nástrojů spolupracujících společností (zpracovatelé osobních údajů).

Osobní údaje budou u správce uloženy po dobu nezbytně nutnou k účelu zpracování, nejdéle však po dobu 4 let.

Svůj souhlas poskytuji dobrovolně s tím, že jej mohu kdykoliv odvolat na adrese info@hetvoor.cz

Beru na vědomí, že v případech a za podmínek stanovených Nařízením mám právo požadovat od správce přístup k mým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů k jinému správci.

Beru na vědomí, že mám:

• právo požádat správce o poskytnutí informace o zpracování mých osobních údajů,
• právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se mě týkají,
• právo na doplnění neúplných osobních údajů s přihlédnutím k účelu zpracování,
• právo, aby správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se mě týkají a správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán některý z důvodů stanovených Nařízením,
• právo, aby správce omezil zpracování osobních údajů, v případech stanovených Nařízením,
• právo vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů v případech stanovených Nařízením,
• právo získat osobní údaje, které se mě týkají, jež jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci, aniž by tomu správce bránil, a to v případech stanovených Nařízením.

Dále beru na vědomí, že mám právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domnívám, že došlo k porušení právních předpisů v souvislosti s ochranou mých osobních údajů.


Zastupujeme tyto výrobce


Našimi partnery jsou převážně výrobci uváděného sortimentu. Zastupujeme tyto výrobce v ČR. Jsme primární dovozci, distributoři a obchodní partneři

O nás

HETVOOR - Jsme firma, která působí na trhu s topnou technikou (krby - kamna - komíny) od roku 2000.

Dovážíme - vyrábáme - prodáváme a stavíme krby a komíny na klíč. Jsme autorizovaný dovozce plynových krbů Dru, Global Fires, krbů a kamen na dřevo Dik Geurts, nerezových komínů Poujolat a autorizovaný přímý dovozce plynových krbů Ortal. Dále u nás zakoupíte značky Element4, Faber, Sparthem, HPC a další

Kontakt

Příhlášení k odběru novinek

OTEVÍRACÍ DOBA

Jsme showroom a školící středisko. Proto, abychom se Vám mohli individuálně věnovat
dohodněte si prosím konkrétní návštěvu telefonicky předem.
Rádi Vás, po telefonické rezervaci, přivítáme v uvedených dnech a hodinách...

Po - Pá 10:00 - 18:00






© Copyright 2018 Hetvoor Distribution, Richard Raab – webové stránky a jejich obsah včetně textů, fotografií, videí, grafiky a log podléhají ochraně dle zákona č. 121/2000 Sb., jako autoské dílo. Stahovat, ukládat, spravovat, odkazovat nebo dále šířit obsah těchto stránek, je bez souhlasu majitele zakázáno.



Copyright © 2018 - HETVOOR    |    VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA    |    Ochrana osobních údajů

Hire Us To Start Your Project We Will Give you Our Best Quality.